facebook-paylas

2019 YILI OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRİSİ

Saygı Değer Üyemiz;

Çalı Sanayi Bölgesi ve İş Adamları Derneğimizin(ÇASİAD)2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sizlere yapmış olduğumuz yazılı duyurudaki toplantı tarihinin birincisi olan 31.01.2019 tarihinde gerekli çoğunluk sağlanamadığından,ikinci toplantı tarihi olan 01.04.2019 pazartesi  günü kongre ilanında belirtilen yer ve zamanda yapıldı.

Derneğimizin genel kurul toplantısına katılma ve derneğimizin faaliyetlerinin sürdürülmesinde derneğimize göstermiş olduğunuz maddi ve manevi  desteklerinizden dolayı  ÇASİAD Yönetim Kurulu olarak sizlere teşekkür  ediyoruz.

Toplantımızda sanayi bölgemizin sorunları gündeme getirilerek,çözüm önerilerinde bulunuldu.

Derneğimizin yeni  dönem (2019-2020 yılları) aidatının aylık 200.-TL(İKİYÜZ TL) Yıllık-2.400.-TL(İKİBİN DÖRTYÜZ TL.)olmasına karar verildi.2019 yılı aidatı Nisan ayından itibaren aylık 200 .-TL.oldu.ilk üç ayı aylık 150.-TL. dır.

Dernek aidatlarınızı her ay aylık olarak derneğimiz banka hesabına yatırmanız sizlere kolaylık sağlayacak,toplu ödemedeki sıkıntı yaşanmamış olacak.Dernek aidatlarınızı zamanında yatırmanız önemli olup,zamanında yatırılan aidatlarınızla dernek faaliyetlerimizin aksamadan yürütülmesine de yardımcı olmuş olacaksınız.Dernek aidatlarınızı makbuz karşılığında Çasiad Büromuzda ödeme yapabileceğiniz gibi “ İş Bankası  Çalı Şübesindeki Derneğimizin İBAN: TR.79 0006 4000 0012 2430 0870 61 İBAN nolu Çasiad hesabına da yatırabilirsiniz.(NOT:BANKA HESAP ve ŞÜBESİ DEĞİŞTİ) önceki  banka hesap numaramız da  2019 yılı sonuna kadar açık tutulacak.

Çasiad yeni dönem Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine:1-Halil İbrahim KUZUCU(Başkan) 2-Ersan TÜRKDÖNMEZ(Başkan Yardımcısı).3-Kenan USLU(Sayman).4-Zülfü ACAR.5(Genel Sekreter)-Ebubekir ÖZDEMİR(Yön.Kur.Üyesi).6-İrfan ÇAKMAK(Yön.Kur.Üyesi). 7-Mustafa YÜCEKAYA(Yön.Kur.Üyesi).Yedek Üyeliklerine: 1-Engin ARPAT.2-Ziya AYDIN.3-Abdullah BAYRAK.4-Şahin ÖZEN.5-Ahmet YILDIRIM.6-Olcay GÜLER.7-Kamil EFE.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine:1-Recep AYAZ.2-İrfan DEMİRDÜZEN.3-Halil Parladı.Yedek Üyeliklerine: 1-İbrahim PARLADI. 2-Aytekin KOÇ. 3-Hamdi DOĞRU.

Haysiyet Divanı Asil Üyeliklerine : 1-Halil İbrahim KUZUCU. 2-Halil İbrahim AYDOĞDU. 3-Mehmet USLU. Yedek Üyeliklerine de: 1-İsmet ACAR.2-Osman Nuri CANİK,3-Zafer MİLLİ  seçildiler.

Yönetim Kurulumuz Görev Bölümünde : Halil İbrahim Kuzucu Yönetim Kurulu Başkanı ,Ersan Türkdönmez Başkan Yardımcısı,Zülfü Acar Genel Sekreter,Kenan Uslu Sayman,İrfan Çakmak-Ebubekir Özdemir-Mustafa Yücekaya’ da yönetim kurulu üyesi olarak görev aldılar.

Çasiad’ dan E-MAİL  alamayan üyelerimiz varsa “E-MAİL” adreslerini  casiad16@hotmail.com adresimize bildirsinler.

Telefonlarımız: 482 36 90  GSM: 0533 497 06 75   Büromuzda Çasiad Genel Koordinatörü “Cafer IŞIK”görevlidir.

Saygılarımızla ,hepinize iyi çalşmalar.       08.04.2019                              Çasiad Yönetim Kurulu  Başkanı

Halil İbrahim KUZUCU

Döküman İndir