Bursa

Çalı Sanayicileri ve İşadamları Derneği

ÇASİAD

HAKKIMIZDA

Çalı Beldesinde 1988-1989 Yıllarında sanayi bölgesi olarak Sanayicilerimizin faaliyet göstermelerine izin verilmiştir.Değerli sanayicilerimiz belirtilen yıllardan itibaren,Çalı Sanayi Bölgesinde çalışmalarını sürdürmektedirler.

Sanayi Bölgemizde 230 a yakın firma ve bu firmaların 6000-7000 arasında çalışanı bulunmaktadır.Çalı Sanayi Bölgesinde Otomotiv ağırlıklı olmak kaydıyla farklı iş dallarında üretim yapılmaktadır.

Sanayi bölgemizde üretilen mallar 30-40 arasına yabancı ülkelere ihraç edilmektedir.Çalı Sanayi Bölgesinde 1996 yılından itibaren Sanayici ve İş Adamlarımızın gayret ve desteğiyle :Çalı Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği”ÇASİAD”kurularak faaliyetini sürdürmeye başlamıştır.

ÇASİAD

Neler Yapıyoruz?

Sektörel Dayanışma

Bağlantı elemanları sektörüne direk veya dolaylı olarak hizmet veren tüm paydaşların ortak problemlerine, ortak akıl ile çözümler üretiyoruz.

Mesleki Organizasyonlar

Sektörümüz ile alakalı ulusal ve uluslararası tüm paydaşları bir araya getiriyor; konferanslar, paneller ve eğitimler düzenliyor; fuar organizasyonları gerçekleştiriyoruz.

İş Birlikleri

Dernek faaliyetine uygun çalışmalar yapan ulusal ve uluslararası kuruluş ve dernekler ile iş birliğinde içerisindeyiz. Bu üst kuruluşlara üye oluyor, proje bazında ortak çalışmalar yapıyoruz.

Vizyon Paylaşımı

Bağlantı elemanları sanayisini ve sektöre bağlı yan sanayileri geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yurt içi ve yurt dışında etkin tanıtımlar gerçekleştiriyoruz. Türkiye 2023 stratejisine destek veriyoruz.